Verpleegkundige zorg aan huis in regio Gingelom, Landen en Sint-Truiden

Verzorging en opvolging

Verpleegkundige zorg aan huis kan van pas komen in heel wat situaties. Zo kan het zijn dat u extra verzorging nodig heeft voor een bepaalde duur om te herstellen na een ziekte, operatie of een ongeval. Of indien u of iemand van de familie een dagje ouder wordt en wat hulp kan gebruiken bij de dagelijkse verzorging. Een thuisverpleegster biedt u alle verpleegkundige zorgen aan huis en is dus een verstandige keuze.

Thuisverpleging Sofie Cuypers is een team met jarenlange ervaring dat u hulp biedt bij wond- en stomazorg, sonderen van de maag, toedienen van sondevoeding of lavementen en meer. Als team zijn we actief in de regio Gingelom, Landen en Sint-Truiden, en steeds 7/7 beschikbaar.

Welke verpleegkundige zorgen aan huis wij u kunnen bieden

Verpleegkundige zorg aan huis beslaat heel wat diensten. Enerzijds bieden we medische zorgen, zoals het verzorgen van wonden, stomazorg, aanbrengen van infuus, toedienen en opvolgen van medicijnen, bloedafname, toedienen van sondevoeding en sonderen en spoelen van blaas en maag. Daarnaast helpen we u ook met dagdagelijkse activiteiten zoals het wassen, aan- en uitkleden, hulp bij toiletbezoek en het aan- en uittrekken van steunkousen (compressietherapie). Thuiszorg beslaat echter meer dan het fysieke aspect van de patiënt. Zo bieden we ook een luisterend oor en geven we u graag advies om op een zo goed mogelijke manier met uw situatie om te gaan. We volgen ook de situatie van iedere patiënt goed op, zodat we thuiszorg op mensenmaat kunnen bieden.

  • wond- en stomazorg

  • toedienen lavementen

  • inspuitingen en infuus (ook voor diabetespatiënten)

  • bestellen en levering van incontinentiemateriaal

  • gehandicaptenzorg

Onze diensten

Heeft u een ingrijpende operatie ondergaan of wordt u een dagje ouder en kunt u extra thuiszorg gebruiken?

Maak dan nu een afspraak.